Αρχείο συγγραφέα: logxrim

Ανακοίνωση για Εργαστήριο «Ειδικών Θεμάτων Μηχανογραφημένης Λογιστικής»

Παρακαλούνται οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το εργαστήριο των Ειδικών Θεμάτων Μηχανογραφημένης Λογιστικής, να προσέλθουν στο εργαστήριο Α17, την Τετάρτη 30 Οκτωβρίου και από ώρα 08:00 έως 12:00 προκειμένου να εγγραφούν σε τμήμα.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος Ακαδημαϊκών Υποτρόφων (Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής – πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας)

Αναλυτικά η πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος πρόσληψης Ακαδημαϊκών Υποτρόφων για τις ανάγκες του Προγράμματος Σπουδών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του πρώην ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και ήδη Πανεπιστημίου Πατρών. Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Α Ομάδας Μαθημάτων. Πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος Β Ομάδας Μαθημάτων. Έντυπο υποβολής πρότασης.

Εγγραφές στα τμήματα των Εργαστηρίων για Φοιτητές πρώην Λογιστικής Πάτρας

Οι Φοιτητές του πρώην τμήματος  ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΤΡΑΣ από την  Τετάρτη 20-2-2019 και μέχρι την Κυριακή 24-2-2019 δηλώνουν συμμετοχή στα εργαστήρια που υπάρχουν στο πρόγραμμα, δηλαδή για: ΕΞΑΜ Β: Οικονομικές – Διοικητικές Εφαρμογές με Υπολογιστικά Φύλλα ΕΞΑΜ Δ: Εισαγωγή στα Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα ΕΞΑΜ ΣΤ: Μηχανογραφημένη Λογιστική Ι – Διαχείριση Αποθήκης ΕΞΑΜ ΣΤ: Λογιστική Δημόσιων Οργανισμών στέλνοντας στο e-mail: της Γραμματείας του Τμήματος, τα εργαστήρια που επιθυμούν. Η κατανομή στα εργαστήρια θα γίνει αργότερα.

Εγγραφές στα τμήματα των Εργαστηρίων

Από την  Τετάρτη 20-2-2019 και μέχρι την Κυριακή 24-2-2019 θα γίνουν στο https://e-students.teiwest.gr οι εγγραφές για τα τμήματα των εργαστηρίων που υπάρχουν στο πρόγραμμα, δηλαδή για: ΕΞΑΜ Β: Οικονομικές – Διοικητικές Εφαρμογές με Υπολογιστικά Φύλλα ΕΞΑΜ Δ: Εισαγωγή στα Λογιστικά Πληροφοριακά Συστήματα ΕΞΑΜ ΣΤ: Μηχανογραφημένη Λογιστική Ι – Διαχείριση Αποθήκης ΕΞΑΜ ΣΤ: Λογιστική Δημόσιων Οργανισμών Όταν συμπληρωθούν όλα τα τμήματα ενός εργαστηριακού μαθήματος θα δημιουργείται εντός λίγου χρόνου λίστα αναμονής γι’ αυτό όσοι φοιτητές δεν προλάβουν να εγγραφούν θα πρέπει να παρακολουθούν το σύστημα ώστε να εγγραφούν στη λίστα αναμονής. Οι φοιτητές που θα μπουν σε τμήμα αναμονής θα ενταχθούν σε…
Περισσότερα

Δηλώσεις Μαθημάτων πρώην Τμήματος Λογιστικής (Πάτρας)

Με την υπ’ αριθμ. 13/28-11-2018 απόφαση της Κοσμητείας Σ.Δ.Ο. (θέμα 1ο), οι διορθωτικές δηλώσεις μαθημάτων του Χειμερινού Εξαμήνου Ακαδημαϊκού Έτους 2018-2019, για τα Τμήματα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής (Μεσολόγγι) και Λογιστικής (Πάτρα), θα πραγματοποιηθούν από 04-12-2018 έως και 10-12-2018, μέσα από την εφαρμογή e-students.

Διεξαγωγή μαθημάτων πρώην Τμήματος Λογιστικής (Πάτρα)

Τα μαθήματα του πρώην τμήματος Λογιστικής (Πάτρας) θα διεξαχθούν κανονικά το Χειμερινό εξάμηνο 2018-19 σε αντιστοίχιση με τα μαθήματα του τμήματος Λογιστικής-Χρηματοοικονομικής. Η αντιστοίχιση των μαθημάτων των δύο τμημάτων θα ανακοινωθεί σύντομα. Αντιστοίχιση μαθημάτων Α (Λογιστικής Πάτρας) με Β (Λογιστικής&Χρηματοοικονομικής) σημαίνει ότι οι φοιτητές δηλώνουν το Α αλλά παρακολουθούν το Β (σύμφωνα με το ωρολόγιο πρόγραμμα). Προφανώς τα 2 μαθήματα έχουν την ίδια περίπου ύλη (σε πολύ μεγάλο ποσοστό). Τα μαθήματα του καταρηθέντος τμήματος θα εξεταστούν κανονικά και θα περαστεί βαθμός που αντιστοιχεί σε αυτά. Το πρόγραμμα σπουδών του καταργούμενου τμήματος παραμένει ως έχει (μαθήματα ανά εξάμηνο, διδακτικές μονάδες κτλ.)….
Περισσότερα

Πρόγραμμα Μετάβασης – Οι προϋποθέσεις για το πτυχίο

Πέρασαν τρία χρόνια από το καλοκαίρι του 2013, τότε που το Τμήμα Λογιστικής μετονομάστηκε σε Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής. Στο μεσοδιάστημα, ένας αριθμός φοιτητών που ολοκλήρωσε τις σπουδές τους ανακηρύχθηκαν πτυχιούχοι. Σήμερα, το 50% των φοιτητών του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής προέρχεται από το γενεσιουργό Τμήμα Λογιστικής. Είναι αυτοί που έκαναν την εγγραφή τους πριν το ακαδημαϊκό εξάμηνο 2012-13. Γι’ αυτούς τους φοιτητές δημιουργήθηκε ένα Πρόγραμμα Σπουδών «μετάβασης», δηλαδή ένα Πρόγραμμα Σπουδών που γεφύρωνε το παλαιό και το νέο. Λειτουργικά, το ιδανικό θα ήταν οι φοιτητές του παλαιού Προγράμματος Σπουδών να αποφοιτήσουν με αυτό και οι νέοι, αυτοί που έκαναν την…
Περισσότερα

Πρόγραμμα εξετάσεων Β’ περιόδου (Σεπτέμβριος 2016)

Ανακοινώνεται το πρόγραμμα της Β’ εξεταστικής περιόδου (Σεπτεμβρίου 2016). Επισημαίνεται ότι δεν θα γίνει δεκτή καμια αλλαγή στις ομάδες επωνύμων των φοιτητών εκτός για λόγους υγείας που πρέπει να συνοδεύεται από σχετική ιατρική γνωμάτευση. Επίσης, για τον έλεγχο της ταυτότητας είναι η υποχρεωτική η επίδειξη της φοιτητικής ταυτότητας ή, σε περίπτωση απώλειας, άλλου δημόσιου εγγράφου με φωτογραφία του φοιτητή (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης).

Προκήρυξη για πρόσληψη Πανεπιστημιακών Υποτρόφων με σχέση Ι.Δ.Ο.Χ. για το Ακαδ. Έτος 2016-2017

Δείτε το σχετικό έγγραφο της αναλυτικής προκήρυξης εδώ Δείτε το σχετικό έγγραφο περίληψης της προκήρυξης εδώ

Χορήγηση Στεγαστικού Επιδόματος Ακαδημαϊκού Έτους 2015-2016 !!!

Οι φοιτητές του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής, που δικαιούνται το ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΔΟΜΑ για το Ακαδημαϊκό Έτος 2015-2016, θα πρέπει να εισέρχονται στην ηλεκτρονική υπηρεσία στη διεύθυνση e-students (https://e-students.teiwest.gr)  από 09-06-2016 ημέρα Πέμπτη χρησιμοποιώντας το λογαριασμό που διαθέτουν προκειμένου να καταχωρήσουν σε ειδική διαμορφωμένη σελίδα τα στοιχεία του δικαιούμενου στεγαστικού επιδόματος, όπως IBAN κλπ. σύμφωνα με τις οδηγίες που δίδονται εκεί. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση [εδώ] Απαιτούμενα Δικαιολογητικά Στεγαστικού Επιδόματος 2015-2016 [εδώ] Αίτηση Στεγαστικού Επιδόματος 2015-2016 [εδώ] Υπεύθυνη Δήλωση Στεγαστικού Επιδόματος 2015-2016 [εδώ] Από το Τμήμα Σπουδαστικής Μέριμνας