Εκδηλώσεις-Ορκομωσίες

ΙΟΥΝΙΟΣ 2020: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΡΟΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΤΥΧΙΩΝ) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ__(από 07-05-2019)

Προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά όσοι ενδιαφέρεστε, πατήστε εδώ. Για να δείτε τη σχετική αίτηση, πατήστε εδώ.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ 30-03-2020 ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ__(για τους αποφοίτους μέχρι και 06-05-2019)

Σε συνέχεια προηγούμενης ανακοίνωσής μας, σχετικά με την προγραμματισμένη ορκωμοσία, των αποφοίτων του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής στις 30-3-2020 και λόγω των έκτακτων προληπτικών μέτρων που έχουν ληφθεί σχετικά με την εξάπλωση του Κορωνοϊου, σας γνωρίζουμε ότι θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση για τις ημερομηνίες λήψης πτυχίων.

30-03-2020: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ__(μέχρι και 06-05-2019)

Προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά όσοι ενδιαφέρεστε, πατήστε εδώ.

ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ   ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ ΤΙΜΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ   Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, ώρα 12.00: Εορτασμός στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου Διοίκησης (Πάτρα) από το Σύλλογο Εργαζομένων του Πανεπιστημίου Πατρών. Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019: Δεν θα λειτουργήσουν οι διοικητικές Υπηρεσίες του Ιδρύματος. Επίσης, δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα, εργαστηριακές, κλινικές, φροντιστηριακές ασκήσεις και εκπαιδευτικές ασκήσεις υπαίθρου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στους φοιτητές να συμμετέχουν στις σχετικές εκδηλώσεις. Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019: Η Πρύτανις, Καθηγήτρια Βενετσάνα Ε. Κυριαζοπούλου, θα παραστεί στην επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο…
Περισσότερα

Ανακοίνωση του Τ.Ε.Ι Δυτικής Ελλάδας (Μεσολόγγι) για διοργάνωση Εθελοντικής Αιμοδοσίας_Πέμπτη 16 Μαΐου 2019

Δείτε εδώ την ανακοίνωση του Τμήματος Περίθαλψης & Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας. Επίσης δείτε: α) Γιατί να γίνει κάποιος εθελοντής Αιμοδότης; και β) Τι πρέπει να γνωρίζει ο υποψήφιος Αιμοδότης. Εκ του Γραφείου Περίθαλψης και Κοινωνικής Μέριμνας του Τ.Ε.Ι. στο Μεσολόγγι.

Ανακοίνωση Καθομολόγησης Πτυχιούχων του Τμήματος Λογιστικής (Πάτρας) 2019

Την 14η Μαρτίου 2019, ώρα 11:00 και 12:00 θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας (Πάτρα), η ορκωμοσία των πτυχιούχων του πρώην Τμήματος Λογιστικής, οι οποίοι αποφοίτησαν μέχρι και 31/10/2018. Οι εν λόγω πτυχιούχοι έχουν ενημερωθεί και εγγράφως από τη Γραμματεία του πρώην Τμήματος Λογιστικής (Πάτρας).

(νεότερη ανακοίνωση)_Πρόγραμμα Καθομολόγησης Πτυχιούχων του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής 2019

Το Τμήμα ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην καθομολόγηση πτυχιούχων* του για τις ημέρες ΔΕΥΤΕΡΑ    04 Μαρτίου 2019     δείτε τον κατάλογο των πτυχιούχων αυτής της ημέρας ** ΤΡΙΤΗ         05 Μαρτίου 2019     δείτε τον κατάλογο των πτυχιούχων αυτής της ημέρας ** ΤΕΤΑΡΤΗ    06 Μαρτίου 2019     δείτε τον κατάλογο των πτυχιούχων αυτής της ημέρας ** (περιλαμβάνονται και οι πτυχιούχοι οι οποίοι δεν προσήλθαν στις προηγούμενες ορκωμοσίες) Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. στην Ι.Π. Μεσολογγίου σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα καθομολόγησης. Για περισσότερες πληροφορίες οι…
Περισσότερα

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ – Ενημέρωση για Καθομολόγηση Πτυχιούχων τμήματος Λογιστικής Χρηματοοικονομικής

Το Τμήμα ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην καθομολόγηση πτυχιούχων (περιλαμβάνονται οι πτυχιούχοι του Τμήματος μέχρι και τον ΙΟΥΛΙΟ του 2018) του για τις ημέρες: ΔΕΥΤΕΡΑ:      4   Μαρτίου 2019     ΤΡΙΤΗ:            5   Μαρτίου 2019           ΤΕΤΑΡΤΗ:      6   Μαρτίου 2019   Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. στην Ι.Π. Μεσολογγίου. Θα ακολουθήσει σύντομα νεότερη ανακοίνωση με τους ονομαστικούς καταλόγους των Πτυχιούχων καθώς και του Προγράμματος Καθομολόγησης.

Πρόγραμμα Καθομολόγησης Πτυχιούχων

Το Τμήμα ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ & ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ του Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην καθομολόγηση πτυχιούχων* του για τις ημέρες ΤΕΤΑΡΤΗ        18 Ιανουαρίου 2017     δείτε τον κατάλογο των πτυχιούχων αυτής της ημέρας ΠΕΜΠΤΗ        19 Ιανουρίου 2017        δείτε τον κατάλογο των πτυχιούχων αυτής της ημέρας ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  20 Ιανουαρίου 2017     δείτε τον κατάλογο των πτυχιούχων αυτής της ημέρας Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Τ.Ε.Ι. στην Ι.Π. Μεσολογγίου σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα καθομολόγησης (*) περιλαμβάνονται οι πτυχιούχοι του Τμήματος μέχρι και τον Αύγουστο 2016

Ημερίδα Εναλλακτικές Μορφές Απασχόλησης – Καριέρας Αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

Πρόσκληση Ο Πρόεδρος του Τμήματος έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην Ημερίδα που διοργανώνει το Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής με θέμα: Εναλλακτικές Μορφές Απασχόλησης – Καριέρας Αποφοίτων του Τμήματος Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 9 Ιουνίου 2016 και ώρα 11:30 στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Ελλάδας στην Ι.Π. Μεσολογγίου. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαιτέρως. Ο Πρόεδρος του Τμήματος Δρ. Διονύσης Καφούσιας Αναπληρωτής Καθηγητής Δείτε το Πρόγραμμα της Ημερίδας [εδώ] Ο σύνδεσμος για τη δήλωση παρακολούθησης και την έκδοση Βεβαιώσεων Συμμετοχής είναι : [εδώ]