ΙΟΥΝΙΟΣ 2022__Ενημέρωση για “Προγραμματισμό Παρουσιάσεων Πτυχιακών Εργασιών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής”

Σας ενημερώνουμε πως οι παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών για το Εαρινό Εξάμηνο του ακαδ. έτους 2021-2022, θα πραγματοποιηθούν μια εβδομάδα πριν την εξεταστική περίοδο, δηλαδή από 6/6/2022 έως και 10/6/2022.

Ενημερωτικά, σε περίπτωση κωλύματος, θα μπορούν να πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις πτυχιακών εργασιών το Σαββάτο και την Κυριακή 11/6 και 12/6. Για τις συγκεκριμένες ημέρες, θα πρέπει να υπάρξει συνεννόηση των φοιτητών που κωλύονται, με τον εκάστοτε επιβλέποντα καθηγητή.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι επιβλέποντες καθηγητές έχουν ολοκληρώσει τον έλεγχο των πτυχιακών εργασιών που έχουν αναλάβει, παρακαλούνται να ολοκληρώσουν τη διαδικασία κατάθεσης, στέλνοντας με ενημερωτικό e-mail στη Γραμματεία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής () και με ταυτόχρονη κοινοποίηση στα e-mail της Επιτροπής Πτυχιακών Εργασιών του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού (για το Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής) μέχρι και τις 02 Ιουνίου 2022, υπογεγραμμένο (και σκαναρισμένο) το Έντυπο Έγκρισης Εισηγητικής Έκθεσης (το έντυπο αυτό θα το βρείτε στον παρόντα ιστότοπο, στην καρτέλα “ΣΠΟΥΔΕΣ” –> “ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ”).


Επιτροπή Πτυχιακών Εργασιών του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού (για το Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής):

Μετά την παρουσίαση – βαθμολόγηση της Πτυχιακής Εργασίας, οι φοιτητές θα πρέπει να τηλεφωνήσουν στη Βιβλιοθήκη του πρώην Τ.Ε.Ι. Μεσολογγίου στο τηλέφωνο 2631058279, καθώς και να αποστείλουν στο e-mail της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (Μεσολόγγι) () τα εξής:

  • α) την Πτυχιακή τους Εργασία σε WORD,

    καθώς και


Παρατηρήσεις

Πέρα από τις αναφερόμενες κάθε φορά ημερομηνίες και χωρίς την έγκαιρη ενημέρωση της Γραμματείας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και της Επιτροπής Πτυχιακών Εργασιών του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού (για το Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής), δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας.

Εκ μέρους της Επιτροπής Πτυχιακών Εργασιών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής