Εγκαταστάσεις & Υποδομές

cropped-piclog12.jpgΤο Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής στεγάζεται στο νέο κτίριο της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας. Αυτή τη στιγμή διαθέτει 5 αίθουσες διδασκαλίας χωρητικότητας 80 ατόμων για την υποστήριξη της εκπαιδευτικής διαδικασίας, δύο εργαστήρια Η/Υ χωρητικότητας 40 ατόμων για την υποστήριξη των εργαστηριακών μαθημάτων και δύο αμφιθέατρα χωρητικότητας οχτακοσίων και τετρακοσίων ατόμων για τη διεξαγωγή συνεδρίων και εκδηλώσεων.

amf3

Στο ΤΕΙ λειτουργεί Αίθουσα Τηλεκπαίδευσης και Τηλεδιάσκεψης που έχει δημιουργηθεί για την παροχή υπηρεσιών απομακρυσμένης συνεργασίας. Παρέχεται η δυνατότητα διεξαγωγής σεμιναρίων και συσκέψεων με συμμετέχοντες από οποιαδήποτε τοποθεσία στον κόσμο αρκεί οι απομακρυσμένοι συμμετέχοντες να διαθέτουν τον αναγκαίο εξοπλισμό. Η αίθουσα υποστηρίζει αμφίδρομη επικοινωνία (μετάδοση ήχου και video), σε πραγματικό χρόνο μέσω του Διαδικτύου (Internet) ή μέσω απευθείας επικοινωνίας μέσω τηλεφωνικής κλήσης. Η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει 1 ομιλητή, 10 ενεργούς συμμετέχοντες και 20 παρατηρητές οι οποίοι στο πλαίσια μιας τηλεδιάσκεψης μπορούν να συνεργάζονται πλήρως με τη χρήση οπτικοαουστικών μέσων τόσο μεταξύ τους όσο και με άλλα Ιδρύματα και φορείς. Επίσης έχουν την δυνατότητα να διαμοιράζονται εφαρμογές και δεδομένα με το απομακρυσμένο σημείο.amfi_sdo

Στο ίδρυμα λειτουργεί οργανωμένη βιβλιοθήκη και αναγνωστήριο διαθέτοντας σήμερα περίπου 20.000 τόμους βιβλίων καθώς και σημαντικό αριθμό τρέχουσων συνδρομών περιοδικού τύπου και 1 βάση δεδομένων ηλεκτρονικών περιοδικών καθώς και οπτικοακουστικό υλικό: 213 CD-ROMs, δισκέτες, βιντεοκασέτες. Το υλικό αυτό που καλύπτει θεματικά όλες τις κατηγορίες της γνώσης και κυρίως τα αντικείμενα των σχολών του Ιδρύματος, βρίσκεται στη διάθεση των σπουδαστών και εκπαιδευτικών και αποτελεί εργαλείο υποστήριξης της διδασκαλίας και της έρευνας.

Σε όλους σχεδόν τους σπουδαστές χορηγείται κάρτα σίτισης και προσφέρεται πρωινό, γεύμα και δείπνο στο εστιατόριο που λειτουργεί στο χώρο του Τ.Ε.Ι.. Το εστιατόριο έχει χωρητικότητα 400 θέσεων και είναι ικανό να σιτίζει 1500 σπουδαστές την ώρα. Επίσης, στο εστιατόριο μπορούν να σιτίζονται και όσοι δεν δικαιούνται κάρτα σίτισης πληρώνοντας το αντίτιμο αυτής. Ταυτόχρονα στο ίδρυμα λειτουργούν κυλικεία.

Για την υποστήριξη των αθλητικών δραστηριοτήτων το ίδρυμα διαθέτει ανοιχτά γήπεδα μπάσκετ, βόλεϊ, τένις, στίβου και ποδοσφαίρου και κλειστό γήπεδο μπάσκετ.

tei