Αλλαγή κανόνων Πτυχιακής Εργασίας

Σας ενημερώνουμε πως οι παρουσιάσεις των Πτυχιακών Εργασιών του Τμήματος για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2019-2020 θα πραγματοποιηθούν από τις 13/01/2020 έως και τις 17/01/2020.

 

Οι φοιτητές που επιθυμούν να παρουσιάσουν την Πτυχιακή τους Εργασία, σε αυτό το χρονικό διάστημα, σε συνεννόηση και με τον επιβλέποντα Ακαδημαϊκό Υπότροφο, θα πρέπει έως τις 20/12/2019 να αποστείλουν ενημερωτικό e-mail στη Γραμματεία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής () με ταυτόχρονη κοινοποίηση στα e-mail της Επιτροπής Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού, προκειμένου να οριστούν οι 3μελείς επιτροπές και να προγραμματιστούν οι παρουσιάσεις και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης-περάτωσης της Πτυχιακής Εργασίας.

 

Στο ίδιο χρονικό διάστημα (δηλ. έως τις 20/12/2019) θα πρέπει να αποστείλουν-καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής: α) το CD της Πτυχιακής Εργασίας, β) υπογεγραμμένο το Έντυπο Εισηγητικής Έγκρισης από τον επιβλέποντα Ακαδημαϊκό Υπότροφο, καθώς και γ) συμπληρωμένο και υπογεγραμμένο το Ιδρυματικό Καταθετήριο για τη Βιβλιοθήκη.

 

***** Το εξώφυλλο της Πτυχιακής Εργασίας θα πρέπει να είναι γραμμένο σύμφωνα με τα Πρότυπα του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Πέρα από αυτές τις ημερομηνίες και χωρίς την έγκαιρη ενημέρωση της Γραμματείας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και της Επιτροπής Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού, δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας.

 

Επιτροπή Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού:

  1. ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ:
  2. ΜΑΥΡΙΔΑΚΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ:
  3. ΝΤΟΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: