Διαδικασία Εγγραφής των πρωτοετών φοιτητών ακαδ. έτους 2018-2019 στο Τμήμα

Ενημερώνονται οι νεοεισαχθέντες φοιτητές ότι για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους στο Τμήμα μπορούν να προσέρχονται στη γραμματεία του Τμήματος σύμφωνα με τον πίνακα ημερομηνιών που ακολουθεί ή να αποστείλουν τα δικαιολογητικά τους (ακολουθεί αναλυτικός κατάλογος απαραίτητων δικαιολογητικών) ταχυδρομικώς με συστημένη αποστολή ή courier στη διεύθυνση:

Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας

Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής

Νέα Κτίρια Τ.Κ. 30200 Μεσολόγγι

 

Η Εγγραφή και Ταυτοποίηση των στοιχείων των ΝΕΟΕΙΣΑΧΘΕΝΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ στο Τμήμα μας θα γίνει αλφαβητικά με το πρώτο γράμμα του επωνύμου των φοιτητών. Πιο συγκεκριμένα:

 

  • Οι Φοιτητές που το επώνυμό τους αρχίζει από Α μέχρι και Ε θα προσέλθουν την ΔΕΥΤΕΡΑ       24/09/2018

 

  • Οι Φοιτητές που το επώνυμό τους αρχίζει από Ζ μέχρι και Λ θα προσέλθουν την ΤΡΙΤΗ               25/09/2018

 

 

  • Οι Φοιτητές που το επώνυμό τους αρχίζει από Μ μέχρι και Ο θα προσέλθουν την ΤΕΤΑΡΤΗ     26/09/2018

 

  • Οι Φοιτητές που το επώνυμό τους αρχίζει από Π μέχρι και Σ θα προσέλθουν την ΠΕΜΠΤΗ         27/09/2018

 

 

  • Οι Φοιτητές που το επώνυμό τους αρχίζει από Τ μέχρι και Ψ θα προσέλθουν την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  28/09/2018

 

 

Απαιτούμενα Δικαιολογητικά Εγγραφής

  1. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
  2. Το Ατομικό Στατιστικό Δελτίο Φοιτητή (το οποίο θα το βρείτε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας κατόπιν της επιτυχούς ηλεκτρονικής εγγραφής)
  3. Φωτοαντίγραφο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ
  4. Φωτοαντίγραφο ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ
  5. Δύο (2) έγχρωμες φωτογραφίες τύπου αστυνομικής ταυτότητας (οι οποίες καλό είναι να τις έχετε αποθηκευμένες και σε ηλεκτρονική μορφή, προκειμένου να τις χρησιμοποιήσετε για την έκδοση της Ακαδημαϊκής σας Ταυτότητας – ΠΑΣΟ)
  6. Πιστοποιητικό Γέννησης (για τους άρρενες επιτυχόντες)
  7. Πιστοποιητικό ΑΜΚΑ
  8. Υπεύθυνη δήλωση στην οποία δηλώνεται ότι δεν είστε εγγεγραμμένοι σε άλλη Σχολή ή Τμήμα της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ελλάδα

 

Οι ανωτέρω διαδικασίες εγγραφής ολοκληρώνονται είτε από τους ίδιους τους επιτυχόντες ή από νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο.

 

Το παρακάτω αφορά μόνο Έλληνες Πολίτες της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης

Για την ολοκλήρωση της εγγραφής τους, οι εισαχθέντες στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με την ειδική κατηγορία των Ελλήνων Πολιτών της Μουσουλμανικής Μειονότητας της Θράκης, οφείλουν στο ίδιο διάστημα υποβολής της αίτησης ηλεκτρονικής εγγραφής (10/09 έως 17/09/2018) να αποστείλουν με ταχυμεταφορά (courier) ή να καταθέσουν αυτοπροσώπως στη γραμματεία του Τμήματος / Σχολής επιτυχίας τους  τη σχετική βεβαίωση ότι είναι εγγεγραμμένοι στα δημοτολόγια Δήμου του Νομού Ξάνθης, Ροδόπης ή  Έβρου. Αν έχουν μετεγγραφεί σε άλλο Δήμο άλλης περιοχής  τότε πρέπει να αποστείλουν ή καταθέσουν αυτοπροσώπως, όπως παραπάνω, βεβαίωση του συγκεκριμένου Δήμου από την οποία να προκύπτει ότι μετεγγράφηκαν σ’ αυτόν, από Δήμο των ανωτέρω Νομών.

 

ΠΡΟΣΟΧΗ (ισχύει για όλους τους πρωτοετείς)

Τα στοιχεία του ΑΜΚΑ πρέπει να είναι ίδια με τα στοιχεία της Αστυνομικής σας Ταυτότητας. Σε περίπτωση που είναι διαφορετικά θα πρέπει να επισκεφθείτε ένα ΚΕΠ και να ζητήσετε τη διόρθωση τους ώστε να συμφωνούν με τα στοιχεία της Αστυνομικής σας Ταυτότητας.

 

Τέλος, ενημερώνονται οι νεοεισαχθέντες που θα επιλέξουν την εγγραφή τους με τη διαδικασία της ταχυδρομικής συστημένης αποστολής ή courier ότι σε περίπτωση αδυναμίας εγγραφής τους από τη γραμματεία του Τμήματος λόγω παραλαβής ελλιπών ή λανθασμένων δικαιολογητικών ότι θα ειδοποιηθούν στα τηλέφωνα που έχουν δηλώσει στην ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής τους.