“Παρουσίαση Πτυχιακών Εργασιών Χειμερινού Εξαμ. Ακαδ. Έτους 2020-2021”

Σας ενημερώνουμε πως οι Παρουσιάσεις των Πτυχιακών Εργασιών του Τμήματος για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2020-2021 θα πραγματοποιηθούν από  23/11/2020 έως και 27/11/2020.

Η παρουσίαση των Πτυχιακών θα γίνει μέσω Skype.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να παρουσιάσουν την Πτυχιακή τους Εργασία, σε αυτό το χρονικό διάστημα, σε συνεννόηση και με τον επιβλέποντα, να αποστείλουν μέχρι 15 Νοεμβρίου ενημερωτικό e-mail στη Γραμματεία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής () με ταυτόχρονη κοινοποίηση στα e-mail της Επιτροπής Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού, προκειμένου να οριστούν οι 3μελείς επιτροπές, να προγραμματιστούν οι παρουσιάσεις και να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες ολοκλήρωσης-περάτωσης της Πτυχιακής Εργασίας.


Επιτροπή Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού:


Επίσης, θα πρέπει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου να αποστείλουν-καταθέσουν στη Γραμματεία του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής ΜΟΝΟ :

  • υπογεγραμμένο (και σκαναρισμένο) το Έντυπο Εισηγητικής Έγκρισης από τον επιβλέποντα Ακαδημαϊκό Υπότροφο.

Στη συνέχεια, μετά την έγκριση – παρουσίαση – βαθμολόγηση της Πτυχιακής Εργασίας, θα πρέπει να αποστείλουν στο e-mail της ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ (Μεσολόγγι) () τα εξής:

  • α) την Πτυχιακή τους Εργασία σε WORD,

    καθώς και


Παρατηρήσεις

Πέρα από αυτές τις ημερομηνίες και χωρίς την έγκαιρη ενημέρωση της Γραμματείας του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής και της Επιτροπής Ακαδημαϊκών Θεμάτων του Τμήματος Διοίκησης Τουρισμού, δεν θα μπορεί να πραγματοποιηθεί καμία παρουσίαση Πτυχιακής Εργασίας.

Οι φοιτητές που έχουν πτυχιακές εργασίες σε εκκρεμότητα και αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα παρακαλούνται άμεσα να αποστείλουν email στη Γραμματεία του Τμήματος ()  με κοινοποίηση στα μέλη της Επιτροπής.