Πρόγραμμα Εργαστηρίων/Μαθημάτων. Επιλογή Ομάδας Εργαστηριακών Μαθημάτων Χειμερ. ακαδημαϊκού 2016-17

Το Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής επιθυμώντας να διευκολύνει τον προγραμματισμό των φοιτητών του στην επιλογή των ΟΜΑΔΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ τους προδημοσιεύει το ωρολόγιο πρόγραμμα των εργαστηρίων/μαθημάτων θεωρίας για το χειμερινό ακαδημαϊκό εξάμηνο 2016-17. Σε αυτή την προδημοσίευση έχουν αποτυπωθεί σε σκιασμένο φόντο τα εργαστηριακά μαθήματα και οι ώρες τους στο ωρολόγιο πρόγραμμα για ημέρα της εβδομάδας και κάθε εξάμηνο φοίτησης.

Συμβουλευτείτε το ωρολόγιο πρόγραμμα. Εντοπίστε τις ομάδες των εργαστηριακών μαθημάτων και αποφασίστε με βάση τις προτιμήσεις σας σε ποια ομάδα επιθυμείτε να εγγραφείτε!

  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ  Η χωρητικότητα των εργαστηρίων περιορίζει τον αριθμό των φοιτητών που μπορούν να εγγραφούν σε κάθε ομάδα. Αν σε μια ομάδα εργαστηριακού μαθήματος οι εγγραφές ξεπεράσουν το μέγιστο αριθμό που μπορεί να δεχθεί αυτή η ομάδα θα ανοίξει ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ της. Όταν γεμίσει η λίστα αναμονής αυτής της ομάδας θα πρέπει να δηλώσετε άλλη ομάδα. Αν σε ένα μάθημα γεμίσουν όλες οι ομάδες και ταυτόχρονα οι λίστες αναμονής τους αλλά ακόμη υπάρχουν φοιτητές που δεν έκαναν την εγγραφή τους σε καμιά ομάδα  ή σε λίστα αυτής της ομάδας θα έχουν στη διάθεσή τους μια ΓΕΝΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ για αυτό το μάθημα στην οποία θα εγγραφούν. Σε αυτή τη περίπτωση θα υπάρξει ανακοίνωση στην ιστοσελίδα για την κατανομή των φοιτητών που θα βρεθούν στη ΓΕΝΙΚΗ ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ  σε νέα ομάδα ή στις υπάρχουσες.
  • ΠΡΟΣΟΧΗ! Συνιστάται στους φοιτητές που θα τοποθετηθούν σε λίστες αναμονής συγκεκριμένων ομάδων, με την έναρξη των μαθημάτων, να αρχίσουν τις παρακολουθήσεις των εργαστηριακών τους μαθημάτων στις ομάδες που επέλεξαν ώστε να νη χρεωθούν απουσίες. Υπενθυμίζεται ο κανονισμός για τα εργαστηρικά μαθήματα που καθορίζει το όριο των απουσιών στη διάρκεια του εξαμήνου σε 2 ημέρες παράλληλα με το γεγονός ότι οι απουσίες δεν μπορούν να δικαιολογηθούν.
  • ΑΛΛΑΓΗ ΟΜΑΔΑΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ  Προσοχή πρέπει να δοθεί στις ομάδες που θα δηλωθούν από τους φοιτητές κατά τη διαδικασία εγγραφής τους γιατί δεν θα υπάρξει περιθώριο αλλαγής ομάδας. Μόνο σε περίπτωση ιδιαίτερα σοβαρού κωλύμματος αλλά αυτό θα κριθεί από το Τμήμα μετά από ειδική αίτηση του ενδιαφερόμενου που χορηγείται και υποβάλλεται στη Γραμματεία του Τμήματος στο χρονικό διάστημα των διορθωτικών δηλώσεων. Δείτε το πρόγραμμα εργαστηρίων/μαθημάτων του χειμερινού ακαδημαϊκού 2016-17.