Δηλώσεις Μαθημάτων – Ανανεώσεις Εγγραφών (Τμήμα Λογιστικής & Χρηματοοικονομικής– Μεσολόγγι) Χειμερινού Εξαμήνου, Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017 !!!

Με απόφαση της κοσμητείας της Σχολής, οι δηλώσεις μαθημάτων καθώς και οι δηλώσεις Ομάδας Εργαστηριακών μαθημάτων, του Χειμερινού Εξαμήνου, Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017, ξεκινούν από 22-09-2016 έως και 29-09-2016, μέσα από την εφαρμογή StudentsWeb.

  • Ενημερώνονται οι φοιτητές του Τμήματος για τα παρακάτω σημαντικά θέματα που έχουν σχέση με τις εγγραφές στα Εργαστηριακά μαθήματα:
  1. Αν με τη εγγραφή σας σε ομάδα εργαστηρίου βρεθείτε σε «λίστα αναμονής» θα παρακολουθήσετε τα εργαστήριά σας στα υπάρχοντα τμήματα που επιθυμείτε (της αρεσκείας τους, μετά όμως από συνεννόηση με τον υπεύθυνο καθηγητή έστω και ως υπεράριθμοι) μέχρι να δημιουργηθούν και να τοποθετηθούν στα τελικά τμήματα.

Προσοχή στην τήρηση του ανωτέρω, γιατί υπάρχει κίνδυνος διακοπής λόγω απουσιών !!!

  1. Οι φοιτητές που εκ παραδρομής δήλωσαν στα εργαστήριά τους «μόνο εξετάσεις» αλλά δεν το δικαιούνται (δεν έχουν βαθμό σε προηγούμενη εξέταση) θα τοποθετηθούν σε τμήματα χωρίς άλλη ειδοποίηση (e-mail,τηλέφωνο κλπ).

Παρακαλούμε ελέγξετε τις δηλώσεις σας και εκτυπώστε Αποδεικτικό Ηλεκτρονικής Εγγραφής, μέσα από την εφαρμογή του Students Web (Αιτήσεις -> Νέα Αίτηση – Αποδεικτικό Ηλεκτρονικής Εγγραφής -> Αποστολή… Στην Κατάσταση Αιτήσεων θα βρείτε το Αποδεικτικό ηλεκτρονικής εγγραφή σας στο τρέχον εξάμηνο σε μορφή .pdf και μπορείτε να το εκτυπώσετε.)!!!

!!! Τα μαθήματα του Χειμερινού Εξαμήνου, Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017,  ξεκινούν Δευτέρα 26-09-2016 !!!

Για οποιοδήποτε πρόβλημα επικοινωνήστε με την Γραμματεία του Τμήματός σας.