Δελτίο Ενημέρωσης: Πτυχιακές Εργασίες

  1. Πτυχιακές Εργασίες που έχουν ολοκληρωθεί.

Ενημερώνονται οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει την Πτυχιακή τους Εργασία και έχουν υποβάλει υπογεγραμμένο το έντυπο της εισηγητικής έκθεσης από τον εποπτεύοντα εκπαιδευτικό τους ότι το Τμήμα άμεσα θα ανακοινώσει την έναρξη των ημερομηνιών υποστήριξής τους.

2. Πτυχιακές Εργασίες σε εκκρεμότητα.

Πτυχιακές Εργασίες που δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εκκρεμότητα χωρίς να υπάρχει υπογεγραμμένο το έντυπο της εισηγητικής έκθεσης από τον  εποπτεύοντα εκπαιδευτικό τους θα μεταφερθούν στον νέο εκπαιδευτικό που διδάσκει το συνδεόμενο με αυτές μάθημα αν ο αρχικός εποπτεύων δεν συμπεριλαμβάνεται στους καθηγητές του Τμήματος. Οι φοιτητές των οποίων οι πτυχιακές εργασίες βρίσκονται ακόμη σε στάδιο εκπόνησης ή έχουν ολοκληρωθεί αλλά δεν έχουν την έγκριση του εποπτεύοντα εκπαιδευτικού (υπογραφή του εντύπου της εισηγητικής έκθεσης) θα πρέπει να επικοινωνήσουν με το νέο εποπτεύοντα εκπαιδευτικό (ιστοσελίδα Τμήματος > Εκπαιδευτικό Προσωπικό) για την ολοκλήρωση της πτυχιακής τους εργασίας.

Τεχνική Λεπτομέρεια: Σε περίπτωση αλλαγής εποπτεύοντα εκπαιδευτικού στο εξώφυλλο της Πτυχιακής Εργασίας αναφέρεται ο νέος εποπτεύων εκπαιδευτικός.

Για αναλυτικές οδηγίες που αφορούν τη διαδικασία της Πτυχιακής Εργασίας ενημερωθείτε από τον Οδηγό Πτυχιακής Εργασίας στην ιστοσελίδα του Τμήματος